Hoe uw bloemenwinkel op te slaan

Bloemengroothandel

Controleer uw prijs. Detailhandelaren in bloemen hebben nog steeds het idee dat de beste prijs de prijs is die zij van u krijgen. Ze geven je niet de vrijheid om te onderhandelen. Omdat zoveel van deze winkels onafhankelijk zijn, maken ze een grote winst door alle producten die ze verkopen tegen de laagst mogelijke prijs te houden. Bloomer zal dat voor u neutraliseren! Bloomer zal de groothandelsprijs evenaren, punt uit. Bloomer heeft uw bloemen binnen 4 dagen op voorraad of eerder!

Je profiel aanmaken Op het platform van Bloomer kun je je eigen profiel aanmaken. Om uw profiel aan te maken klikt u op de groene “maak een profiel aan” knop bovenaan de pagina. Je krijgt dan een e-mail die je moet opgeven zodat wij je gegevens kunnen verifiĆ«ren. Dan is uw profiel klaar om te worden weergegeven. Om een winkel aan te maken, wordt u gevraagd een e-mailadres op te geven zodat wij u kunnen verbinden met uw leveranciers. Zodra u het e-mailadres hebt, kunt u ervoor kiezen om de prijzen bij te werken. Voorlopig is dat alles! We heten u van harte welkom om hier uw winkelgegevens op te slaan! Deze pagina zal er ongeveer zo uitzien zodra uw shop(s) zijn gevestigd: U zult ook een paar dagen later een email van ons ontvangen om te bevestigen dat uw shop geschikt is voor het kopen van bloemzaden. Houd een oogje in het zeil voor nieuwe pagina’s die verschijnen als we hard blijven werken aan onze site. Voor nu laten we je de shop sjablonen zien en gaan dan naar de shop creatie sectie.

In-Shop bestellingen Levering is mogelijk naar geselecteerde landen. U krijgt de details van de artikelen voor de levering. Om te winkelen selecteert u de markt van waaruit u werkt. Wij raden u aan gebruik te maken van express diensten waar mogelijk, omdat dit de communicatie snel en gemakkelijk maakt. Alle prijzen zijn als volgt: Standaard koerier: Verzendkosten buiten Europa zijn inclusief 5 talen. Alle prijzen zijn in Euro-EUR valuta. De levertijd varieert afhankelijk van de bestemming en de datum die ook afhankelijk is van de internationale koeriersdiensten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.